Bättre samarbeten

Vi visualiserar dina kunders bokföringsdata. Skapa skräddarsydda, interaktiva rapporter och ge proaktiv rådgivning med några få klick.
Boka demo

Nordens största playbook

Hur kan vi tillsammans skapa mer värde och optimera samarbetet mellan redovisningskonsulter, företag och banker för att skapa bättre finansiella upplevelser och starkare företag?
Ladda ner gratis

Ta din rådgivning till nästa nivå

Top-rated i
economic app store
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Vi samlar in, analyserar och presenterar dina kunders bokföringsdata visuellt. Ge dina kunder en ekonomisk inblick och skapa en förståelse för verksamheten med hjälp av grafer och diagram. Jämför resultat mellan perioder, skildra avvikelser, gräv ner dig på djupet och skapa bättre beslutsunderlag som öppnar upp för mer rådgivning.
✓ Bokföringsdata i realtid
✓ Proaktiv rådgivning
✓ Skräddarsydda rapporter
Kontakta oss

Visuell översikt

Siffror är viktiga, men hur förklarar man dem på bästa sätt? Crediwire gör bokföringsdata lätt att förstå med hjälp av grafer och diagram i realtid. Ta din rådgivning till nästa nivå med visuella rapporter.

Interaktiva rapporter

Många upplever att det är svårt att förstå balans- och resultaträkningen och önskar hjälp att fatta proaktiva beslut. Med Crediwire kan du enkelt skapa lättförståeliga rapporter som hjälper dina kunder att bygga starkare företag.

Proaktiv rådgivning

93 % av alla företag drömmer om en redovisningskonsult som arbetar i realtid - med Crediwire är det möjligt. Proaktivt arbete utvecklar din rådgivning och skapar mervärde för dina kunder. Bjud in dina kunder direkt till Crediwires plattform där du enkelt kan identifiera och kommentera företagets utvecklingsmöjligheter

Våra integrationer

Har du ett annat bokförinssystem? Anslut enkelt till Crediwire med SIE-filer.
Kontakta oss för mer information.
Fortnox

Skatteberegninger

Mapping af konti

Reklassificering af konti

Kvalitetstjek af validitet

Periodiseringer

Beregninger af nøgletal

Fatta bättre beslut

– Ju mer vi vet, desto bättre beslut kan vi ta. På så vis är vi med och utvecklar starkare företag.
Christian Rasmussen
CCO och Partner, Beierholm

Mer tid, mer värde

– Om vi kan automatisera processer som inte tillför något direkt värde kan vi ägna mer tid åt att skapa faktiskt värde för våra kunder. Något som gynnar alla parter.
Jesper Lohmann Andersen
Senior Manager & Head of BSO,
Development, BDO

Lär din kund att förstå sitt företag

– Fokusera på digitala lösningar som kan skapa värde för dina kunder här och nu. Fokusera på lösningar som utbildar dina kunder och utökar förståelsen för den egna verksamheten. Om du gör du det så är du på god väg.
Morten Høgh Petersen
Partner, KPMG Danmark

En lättförståelig inblick

– Med Crediwire får man en lättförståelig överblick till skillnad från klassiska balans- och resultaträkningar som branschen så länge har varit van vid.
Thomas Søgaard
Partner, One Revision

Kontakta oss

Tlf.: +46 10 888 53 78

FAQ

Vad är Crediwire?

Crediwire samlar in, strukturerar och visualiserar dina kunders bokföringsdata. I Crediwire kan du enkelt bygga visuella rapporter baserade på balans-och resultaträkningen. Du får en inblick i dina kunders ekonomi i realtid vilket möjliggör proaktiv rådgivning. Vi tror att mer kunskap leder till bättre beslut och starkare företag.

Varför ska jag använda Crediwire?

Tre goda anledningar till att använda Crediwire
1) Du vill spara tid
2) Du vill utöka din rådgivning
3) Du vill hjälpa dina kunder att växa
Vi visualiserar dina kunders bokföringsdata i realtid vilket möjliggör proaktiv rådgivning. Skräddarsy rapporterna och presentera information med hjälp av interaktiva grafer, staplar och färgkombinationer. Det går snabbare att ta fram rapporten för dig och blir lättare att förstå för kunden. Stärk ert samarbete med Crediwire.

Hur lägger jag till mina kunder i Crediwire?

Om din kund använder Fortnox kan du ansluta kunden direkt via Crediwire eller genom Fortnox marknadsplats. Har din kund ingen integrationlicens eller använder ett annat bokföringsprogram kan du använda dig av SIE-filer.

Hur får mina kunder rapporterna?

Du kan dela rapporterna med dina kunder direkt via appen eller kopiera en länk som de använder sig av för att komma in i systemet. När de registrerat sig för första gången finns alla rapporter på ett och samma ställe så att de enkelt kan nå dem.

Hur mycket kan jag kundanpassa rapporterna?

Du skräddarsyr rapporterna helt och hållet utefter din kunds behov och bransch. All data i Crediwire går att lyfta in i rapporterna och du kan bygga grafer direkt från kontoplanen. Du kan bygga kundspecifika nyckeltal och visa exempelvis omsättning/anställd.

Finns det några mallar man kan använda?

Vi har inga färdiga mallar men hjälper dig gärna att skapa kundspecifika eller branschanpassade mallar. Rapporterna skräddarsys efter varje kunds unika behov, spara sedan formatet som en mall när du är nöjd. Detta säkerställer att kunden får konsekvent uppföljning och du sparar tid på löpande frågor och manuella beräkningar i excel.

Kan jag bifoga filer i rapporterna?

Ja, du kan komplettera den visuella rapporten med valfria filer. Vanliga tillägg är bland annat betalningssammanställning till skatteverket, årsredovisning, traditionell balans- och resultaträkning eller observationslista. Samla all kommunikation på ett och samma ställe där kunden kan ladda ner och skriva ut samtliga dokument direkt via rapporten.

Hur gör jag för att komma igång med Crediwire?

Boka ett samtal med oss här så hjälper vi dig att komma igång.

Vad säger andra i branschen om Crediwire?

- Jag ser Crediwire som ett verktyg för dialog mellan redovisningskonsulten och den klassiska SMF-ägaren som ständig är i behov av en sparringpartner. Verktyget ser till kunden kan fatta konkreta beslut som hjälper dem framåt (...).
- Jonas Bødker-Iversen, auktoriserad redovisningskonsult och partner på Kvist & Jensen.

Delar Crediwire min data med andra?

När du lägger till ett företag äger du rättigheterna och bestämmer vem som kan ta del av informationen. Du kan alltid kontrollera dina delningar under fliken "Anslutningar" / "Delade". Här kan du lägga till nya anslutningar, ta bort eller ändra rättigheterna för dem du redan delar med. Hur vi hanterar din data kan du läsa om i vår datapolicy.