Sinnesro
med Crediwire

Få en visuell inblick, öka din förståelse
och fatta bättre beslut.
Prova gratis
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Lätt och tydligt. Med Crediwire presenteras bokföringsdata på ett enkelt sätt. Vi ger dig en visuell inblick i ditt företag som hjälper dig att fatta bättre beslut. Få sinnesro med Crediwire.
✓ Löpande inblick
✓ Visuell design
✓ Jämför med branschmått
Prova gratis

Våra integrationer

Fortnox

Löpande inblick

– Att se nyckeltal i realtid och var vi befinner oss nu jämfört med tidigare perioder är till stor hjälp då vi kan ta klokare beslut.
Anja Moe
Ägare, Naturligvis Outdoor

Fatta bättre beslut

– Ju mer vi vet, desto bättre beslut kan vi ta. På så vis är vi med och utvecklar starkare företag
Christian Rasmussen
CCO och partner, Beierholm

Data möjliggör bättre rådgivning

– Data hjälper oss att förstå våra kunder. Vi känner till deras behov och kan matcha dem med spännande lösningar. Med data kan vi förbättra upplevelsen för kunden.
Jacob Faber
Head of Business Banking, Lunar

En hjälpande hand i vardagen

– Innan har jag varit tvungen att ta fram dokument och svara på en massa frågor när jag hade ett ärende på banken - nu kan banken själv se svaren i mina siffror. Det underlättar verkligen.
Marlene Pedersen
Ägare, MyHeaven

Våra integrationer

Har du ett annat bokförinssystem? Anslut enkelt till Crediwire med SIE-filer.
Kontakta oss för mer information.
Fortnox

FAQ

Vad är Crediwire?

Crediwire ger dig direkt insyn i ditt företags ekonomi. Vi sammanför små och medelstora företag, redovisningskonsulter och banker på en och samma plattform. Vi tror på att mer kunskap leder till bättre beslut och i slutändan starkare företag.

Varför ska jag använda Crediwire?

Kort sagt så hjälper Crediwire dig att gynnas mer av samarbetet mellan dig, din redovisningskonsult och bank. Du sparar tid och får en mycket bättre insikt i din verksamhet. Detta ger dig mer kunskap och stärker beslutsunderlag som hjälper dig att bygga ett starkare företag.

Hur får jag en inblick i min ekonomi?

Vi presenterar informationen från den traditionella balans- och resultaträkningen i visuellt format. När du har registrerat dig får du tillgång till:
1) En visuell presentation av dina nyckeltal med en scenarioskaparfunktion
2) Jämförelse av resultat mot branschmått och tidigare perioder
3) Automatisk delning av data med din redovisningskonsult och bankrådgivare

Hur delar jag min bokföringsdata med Crediwire?

Om du använder Fortnox kan du ansluta direkt via Crediwire eller genom Fortnox marknadsplats. Har du ingen integrationlicens eller använder ett annat bokföringsprogram kan du använda dig av SIE-filer.

Hur delas min bokföringsdata med andra?

Du kan alltid kontrollera din delning under "Anslutningar" på fliken "Delad". Här kan du lägga till nya anslutningar, till exempel till din bank och redovisningskonsult. Kom ihåg att du alltid kan ta bort och ändra delningsrättigheter. När du registrerar dig är du ägaren och har rättigheterna till datan och hur den delas.

Vart kan jag se mina nyckeltal?

När du är inloggad på Crediwire klickar du på “Allmänt”. I det övre vänstra hörnet ändrar du reglaget från "Tidslinje" till "Nyckeltal".

Hur kommer jag igång med Crediwire?

Registrera dig gratis eller kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

Hur bjuder jag in min bank?

Under fliken "Anslutningar" går du till "Delad" och klickar på "Lägg till ny anslutning". Sök först efter din bank i sökrutan. Om din bank inte redan finns på Crediwire kan du lägga till dem manuellt och skicka en inbjudan. Fyll i din rådgivares namn och e-postadress i formuläret och bjud in dem till Crediwire. Kom ihåg att du måste ge din bank utökad åtkomst.

Kan jag jämföra mitt företag mot branschen?

Ja, på plattformen kan du se hur andra företag i din SNI-kod presterar vilket hjälper dig att fatta bättre beslut.

Hur bjuder jag in min redovisningskonsult?

Under fliken “Anslutning” går du till “Dela” och klickar på “Lägg till ny anslutning”. Sök först efter din redovisningsbyrå i sökrutan. Om din redovisningskonsult inte finns på Crediwire kan du lägga till den manuellt och skicka en inbjudan. Fyll i din redovisningskonsults namn och e-postadress i formuläret och bjud in dem till Crediwire. Kom ihåg att du måste godkänna full tillgång till dina uppgifter så att de kan hjälpa dig att analysera och tolka dina siffror.