Kom närmare
dina kunder

VI hjälper dig att stärka dina kundrelationer med bokföringsdata i realtid.
Kontakta oss

89% vill dela data
med banken

Top-rated i
economic app store
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Kom närmare dina kunder. Vi samlar in, strukturerar och visualiserar dina kunders bokföringsdata - rådge dina kunder baserat på data i realtid.
✓ Data i realtid
✓ Proaktiv rådgivning
✓ Dynamisk API
Kontakta oss

Data i realtid

Kom närmare dina kunder med full insikt i bokföringsdatan. Med Crediwire får du realtidsuppdaterade siffror direkt från bokföringsprogrammet och slipper be dina kunder om balans- och resultaträkningar. Spara tid och hjälp dina kunder att förstå sin finansiella situation bättre. Du kan bjuda in dina kunder med några få klick direkt via Crediwire.

Relevant rådgivning

89 % av alla kunder vill dela data med banken för mer skräddarsydd rådgivning och bättre erbjudanden. Crediwire ger dig direkt tillgång till dina kunders bokföringsdata vilket gör det möjligt att ge konkreta råd och som skapar ännu mer värde för dina kunder. Kom närmare dina kunder med Crediwire.

Data på ditt sätt

Vi erbjuder vår produkt som en webbapplikation eller via vårt API som passar direkt in i dina befintliga lösningar och processer. Vi skräddarsyr en lösning som passar för just er. Använd dig av Crediwire för att skapa ännu bättre kundmöten eller för att analysera behoven hos dina små och medelstora kunder.

Våra integrationer

Har du ett annat bokförinssystem? Anslut enkelt till Crediwire med SIE-filer.
Kontakta oss för mer information.
Fortnox

Kontakt os

No items found.

Våra integrationer

Har du ett annat bokförinssystem? Anslut enkelt till Crediwire med SIE-filer.
Kontakta oss för mer information.
Fortnox

Spara tid

– Vi vill alla gärna ha mer tid.
Helene Bløcher
Head of Business Banking, Nordea Danmark

Mer tid över åt rådgivning

– Med hjälp av data kan vi skräddarsy lösningar åt enskilda kunder. Data kan också användas för att optimera befintliga processer vilket frigör tid och resurser till kärnområden.
Ulrik Nødgård
CEO, Finans Danmark

Skapa mer värde åt dina kunder

– Det är viktigt att vi fördelar resurserna där det är meningsfullt. Vi har inte oändligt med tid, därför måste den användas på rätt sätt för att skapa värde.
Ida Schulin-Zeuthen
Head of Beyond Banking Ecosystem,
Danske Bank

Bättre finansiella upplevelser

– Utveckling handlar om att skapa bättre finansiella upplevelser för våra kunder - på så vis kan vi utvecklas tillsammans.
Bjarne Larsen
Bankdirektör i Sydbank

FAQ

Varför ska mina kunder använda sig av Crediwire?

Ert samarbete blir helt enkelt lättare. Crediwire samlar in, strukturerar och visualiserar dina kunders bokföringsdata vilket ger en visuell inblick i den ekonomiska situationen. Dina kunder sparar tid och slipper besvär då inga dokument behöver delas - banken är automatiskt uppdaterad i realtid.

Vad är fördelarna Crediwire för mig som rådgivare?

Vi samlar all finansiell data på en digital plattform där du enkelt kan hålla dig uppdaterad på din kunds bokföringsdata i realtid. Observera nyckeltal, trender, risker och potential för att anpassa din rådgivning och skapa mervärde för dig och dina kunder.

Hur fungerar Crediwire?

Crediwire strukturerar och analyserar dina kundernas bokföringsdata. Detta innebär att varken du eller dina kunder behöver lägga onödig tid på att hitta och ladda upp bokföringsfiler. På plattformen får en enkel och visuell inblick i dina kunders data i realtid.

Hur tillförlitlig är den data jag får tillgång till?

Du behöver inte oroa dig - Den data du får tillgång till är helt tillförlitlig. Crediwire gör automatiskt kvalitetsbedömningar och frekvensanalyser vilket håller dig uppdaterad på dina kunders bokföringsdata. Verktyget kontrollerar tillgångar och skulder samt presenterar diverse nyckeltal i realtid.

Hur får jag en överblick över mina kunders fordringar?

Crediwire ger dig en inblick i antalet betalande kunder via en debiteringslista. De sorteras automatiskt efter belopp och en rad andra faktorer.

Hur säkerställer jag att ett företag är finansiellt stabilt?

Vi ger dig tillgång till realtidsdata där du får information om kassaflöde och utveckling av rörelsekapital. Se trender och hjälp dina kunder att stärka kassaflödet och frigöra kapital för att öka tillväxten.

Hur får jag en uppfattning om kundens budget?

Crediwire ger dig tillgång till dina kunders bokföringsuppgifter. Analysera siffrorna på plattformen eller exportera dem till Excel och ändra dem. Dessa ändringarna uppdateras automatiskt på plattformen.

Hur kan jag jämföra mina kunder med andra i samma bransch?

Alla företag som använder Crediwire har en branschkod. Det innebär att du kan jämföra det aktuella företaget med andra om det finns tillräckligt många företag i samma bransch i systemet. Jämför dina kunder med branschmått och ge dem ännu bättre råd.

Hur får jag tillgång till siffrorna?

Excel har inte existerat förgäves - du kan enkelt exportera data direkt och skapa egna analyser - t.ex. stresstester. Du kan ladda ner budgeten, den finansiella rapporten och provbalansen i Crediwire-appen och konvertera dem till Excel.

Hur kan jag få ytterligare hjälp om jag är i behov av det?

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Om du har några frågor eller funderingar hjälper vår kundtjänst dig via telefon eller e-post.