Dina råd är viktiga för dina kunder

Dina kunder är upptagna med att driva sina företag. De är fokuserade på att se till att allt fungerar i vardagen - men i de flesta fall har de inte en överblick över alla möjligheter till att utveckla företaget. Men det har du, och det är en stor fördel för dig som rådgivare om du kan använda dig av de insikterna aktivt.

– Om vi kan automatisera processer som inte tillför något direkt värde kan vi ägna mer tid åt att skapa faktiskt värde för våra kunder. Något som gynnar alla parter.

Jesper Lohmann Andersen

Senior Manager & Head of BSO,
Development, BDO

Med Crediwire kan du enkelt konkretisera din rådgivning och göra dess processer och struktur till en tydlig del av tjänsteutbudet på din byrå. Rådgivning innebär mer än att svara på frågor kring delar av rapporten som är svåra att förstå; gör din kund medveten om rådgivningens fördelar.

Det är viktigt för oss att skapa lösningar som gör det möjligt för dig att fokusera mer på din rådgivande roll hos dina kunder. Det gör vi bland annat genom att automatisera, strukturera och visualisera dina kunders bokföringsdata i realtid för att ge dig den bästa utgångspunkten vid analys och framtagning av beslutsunderlag. 

Nyckeltal, egna nyckeltal och nyckeltalsbuffé 

Ge dina kunder en ekonomisk översikt med befintliga nyckeltal eller skapa egna efter behov. På Crediwires plattform visualiserar vi nyckeltalen i olika grafiska vyer samt samlar dem i nyckeltalsbufféer. Anpassa vyn efter intervaller och behov. Läs mer om nyckeltal i Crediwire.

Scenarioskapare

Hjälp din kund att förutse olika framtidsscenarion genom att justera nyckeltalen i scenarioskaparen. Korrigera ett nyckeltal för att se hur det påverkar ett annat. Jämför utfall med tidigare och och planera inför framtiden. Tillsammans kan ni sätta mål inför kommande period där din kund har möjlighet att fatta proaktiva besult. Läs mer om Crediwires Scenarioskapare.

Skräddarsydda rapporter och rapportmallar

Du kan enkelt ta fram rapporter i verktyget, både enligt generiska och företagsanpassade mallar. Välj vad som ska inkluderas med några få klick och ta fram beslutsunderlag på nolltid. Läs mer om Crediwires mallar.

Väckte detta ett intresse hos dig? Vi berättar gärna mer över ett kravlöst samtal. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.