En visuell presentation i skräddarsydda rapporter

Det är långt ifrån alla företagare som hurrar när de hör ordet redovisning eller när de sätter sig ner med en balans- och resultaträkning. En stor del småföretagare upplever att siffertunga ark är svåra att tolka och beslut baserade på dem är daterade.  

– Fokusera på digitala lösningar som kan skapa värde för dina kunder här och nu. Fokusera på lösningar som utbildar dina kunder och utökar förståelsen för den egna verksamheten. Om du gör du det så är du på god väg.

Morten Høgh Petersen

Partner, KPMG Danmark

Med hjälp av visuella presentationer av bokföringsdata i realtid kan du hjälpa din kund att fatta proaktiva beslut. Med Crediwire blir bokföringsdata lätt att förstå genom visuella rapporter skräddarsydda efter din kund; undvik att ödsla tid på manuella processer och fokusera på den rådgivande rollen.

När det blir lättare att förstå information blir det lättare att ta den till sig och fatta bättre beslut. Hjälp dina kunder att fatta proaktiva beslut och bygga starkare företag med visuella rapporter och vyer.

Nyckeltal, egna nyckeltal och nyckeltalsbuffé 

Ge dina kunder en ekonomisk översikt med befintliga nyckeltal eller skapa egna efter behov. På Crediwires plattform visualiserar vi nyckeltalen i olika grafiska vyer samt samlar dem i nyckeltalsbufféer. Anpassa vyn efter intervaller och behov. Läs mer om nyckeltal i Crediwire.

Scenarioskapare

Hjälp din kund att förutse olika framtidsscenarion genom att justera nyckeltalen i scenarioskaparen. Korrigera ett nyckeltal för att se hur det påverkar ett annat. Jämför utfall med tidigare och och planera inför framtiden. Tillsammans kan ni sätta mål inför kommande period där din kund har möjlighet att fatta proaktiva besult. Läs mer om Crediwires Scenarioskapare.

Skräddarsydda rapporter och rapportmallar

Du kan enkelt ta fram rapporter i verktyget, både efter generiska och företagsanpassade mallar. Välj vad som ska inkluderas med några få klick och ta fram beslutsunderlag på nolltid. Läs mer om Crediwires mallar.

Väckte detta ett intresse hos dig? Vi berättar gärna mer över ett kravlöst samtal. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.