Presentera siffror på ett pedagogiskt vis

Det finns mycket matnyttig information i din kunds bokföringsdata, men kan kunden analysera den lika effektivt som du kan? Hur kan du lyfta intresset för andra delar än de gröna eller röda siffrorna i vinst och omsättning? 

Presentera din kunds bokföringsdata i visuella och interaktiva rapporter. De visuella vyerna illustrerar siffrorna och målar upp en bild av den ekonomiska situationen och vad som har hänt under perioden. 

– Ju mer vi vet, desto bättre beslut kan vi ta. På så vis är vi med och utvecklar starkare företag.

Christian Rasmussen

CCO och Partner, Beierholm

I Crediwires interaktiva rapporter visas detaljerad information när du håller muspekaren över dem. På så vis undviker du ett överflöd av information och kan gå igenom rapporten steg för steg med din kund. 

Innan genomgång kan du kommentera diagrammen direkt i rapporten för att ytterligare konkretisera vad som visas. Anpassa din nivå av rådgivning utefter kund och tillfälle.

Nyckeltal, egna nyckeltal och nyckeltalsbuffé 

Ge dina kunder en ekonomisk översikt med befintliga nyckeltal eller skapa egna efter behov. På Crediwires plattform visualiserar vi nyckeltalen i olika grafiska vyer samt samlar dem i nyckeltalsbufféer. Anpassa vyn efter intervaller och behov. Läs mer om nyckeltal i Crediwire.

Scenarioskapare

Hjälp din kund att förutse olika framtidsscenarion genom att justera nyckeltalen i scenarioskaparen. Korrigera ett nyckeltal för att se hur det påverkar ett annat. Jämför utfall med tidigare och och planera inför framtiden. Tillsammans kan ni sätta mål inför kommande period där din kund har möjlighet att fatta proaktiva besult. Läs mer om Crediwires Scenarioskapare.

Skräddarsydda rapporter och rapportmallar

Du kan enkelt ta fram rapporter i verktyget, både enligt generiska och företagsanpassade mallar. Välj vad som ska inkluderas med några få klick och ta fram beslutsunderlag på nolltid. Läs mer om Crediwires mallar.

Väckte detta ett intresse hos dig? Vi berättar gärna mer över ett kravlöst samtal. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.