Redovisningskonsult: Dina möjligheter börjar med ditt mindset

Av
Julie Dorthea Bøge & Jeanna Lindstedt

Denna mindmap är en del av vår playbook.
Vill du veta mer om hur du skapar stärkere företag tilsammans med dina rådgivare?

Download vår playbook här.

Vi har skapat våra mindmaps baserat på din input. Under de senaste två åren har vi skapat och publicerat fyra whitepapers och 12 hela avsnitt av Välkommen Till Bättre Finansiella Upplevelser. Dessa mindmaps är skapade i syfte att motivera dig till att utforma tankar, attityder och processer. Mindmaps är till för dig som är ägare till små och medelstora företag. Det är för dig som är redovisningskonsult. Och till dig som hjälper företagen som bankrådgivare. 

Kanske inspirerar det här dig till att få ett närmare samarbete med dina kunder. Eller kanske blir det en inkörsport till att endast fokusera på det arbete som genererar värde. 

Den här mindmapen har skapats baserat på kunskap från tidigare whitepapers och är specifikt anpassat till dig som arbetar som redovisningskonsult. 

Vårt senaste whitepaper “Redovisningskonsultens framtid” från 2021, visade att många fokuserar på de traditionella och mer manuella uppgifterna, av naturliga skäl. Många digitala lösningar har dykt upp längs vägen men omvandlingen är svår. Det är tydligt att vi måste göra plats för mer rådgivning och det kräver att vi tar en extra titt på botten av pyramiden. 

Det är just när vi fokuserar på de nedersta lagren i pyramiden som “aha upplevelser” uppstår, som får dig att ändra hur du ser på ditt arbete och därmed gör det möjligt för dig att omfamna omvandlingen. Det är här du kan skapa ännu mer värde för dig själv och inte minst för dina kunder. Med andra ord: Det är här du skapar bättre finansiella upplevelser. 

Vill du veta hur Crediwire kan hjälpa dig at skapa mer värde?

Få överblick över alla dina möjligheter med löpande data:
Boka demo här